Müşteri Hizmetleri

Denizbank Müşteri Hizmetlerine Direkt Bağlanma (Kesin Çözüm)

Birçok müşteri Denizbank müşteri hizmetlerine ulaşamadığı için şikayetçi. Konuyu araştırdık ve Denizbank müşteri temsilcisine direkt bağlanma numarasını bulduk. Detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Denizbank müşteri hizmetlerinin numarası 444 0 800’dür. Aynı hizmeti 0850 222 08 00 numaralı hattan da alabilirsiniz. Ancak her iki numaradan da müşteri temsilcisine ulaşmak bazen zor oluyor. Bu sebeple bu numaraları aradıktan sonra Denizbank müşteri temsilcisine direkt bağlanmak için şunları yapabilirsiniz:

  • Yukarıdaki numaralardan herhangi birini aradıktan sonra sesli kayıt sistemi sizi karşılar.
  • 30 saniye içinde sistemden ‘‘Kayıp çalıntı kart ve şifreli işlem bildirimleri için lütfen 1’i tuşlayın.” komutu gelecektir.
  • Bu komutu dinledikten sonra hemen 1’e basın.
  • Bu şekilde Denizbank müşteri temsilcisine direkt bağlanabilirsiniz.

Denizbank KOBİ Müşteri Hizmetleri Numarası

Ticari müşterilerin destek alabileceği numara 444 0 804’tür. Denizbank POS müşteri hizmetleri telefonu nedir? gibi sorular alıyoruz. POS konusundaki bütün sorunlarınız için de Denizbank KOBİ iletişim hattını arayabilirsiniz.

Denizbank Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri 2019

Bankanın müşteri hizmetlerinin çalışma saatleri 7/24 olarak belirtilmiş. Ancak müşteri hizmetleri çalışanlarına ulaşamama konusunda çok fazla şikayet olduğunu görüyoruz. Denizbank müşteri hizmetleri numarasından temsilciye ulaşamazsanız aşağıdaki yöntemleri de deneyebilirsiniz.

Denizbank Bildirim Formunu Kullanın

Banka hakkındaki her türlü şikayeti, talebi veya memnuniyeti Denizbank Bildirim Formu ile bankaya iletebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey https://www.denizbank.com/bilgi-limani/bildirimde-bulunacagim.aspx bağlantısına tıklayıp formu doldurmaktır. Form banka tarafından incelenince size dönüş yapılacaktır.

Denizbank şikayet formu
Denizbank şikayet formu (önce müşteri)

Formu dolduracağınız sayfada bulunan şikayet, talep, memnuniyet ve öneri konularından birini seçip işleme devam edin. Sistem, seçeceğiniz konuya göre uygun alt başlıklarla sizi yönlendirecektir.

Denizbank müşteri hizmetleri mail adresi

Şikayetlerinizi mail ile bildirmek isterseniz denizbank.resmikurumlar@hs04.kep.tr adresini kullanabilirsiniz. Bankanın diğer iletişim bilgileri şunlardır:

Denizbank İletişim

Şirket Ünvanı: DenizBank A.Ş.

Sorumlu Kişiler: DenizBank Üst Yönetim

Ticaret Sicil No368587

Genel Müdürlük Adresi: Büyükdere Cad. No:141 34394 Esentepe-İSTANBUL

MERSİS No: 0292-0084-4960-0341

Vergi Numarası:2920084496

Telefon No: 0 212 348 20 00

BUNA DA BAKIN: İşbank’ın çağrı merkezi numaralarını ve diğer iletişim yöntemlerini görmek için https://yatırımhaber.com/is-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi-direkt-baglanma/ bağlantısına tıklayınız.

Soru ve önerilerinizi bizimle paylaşmak isterseniz yorum kısmını kullanabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu